Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tutorial Nggo Merk Lenovo
kyeh, nyong nemu web tutorial lengkap nggo produk lenovo.
neng kono ana video ne juga, lengkap nemen sung.
step by step, dadi ora mbingungi.
tapi ya kuwe, bahasa inggeris...
dadi kudu paham...
monggo: http://www.lenovoservicetraining.com/ion/
Es Teh
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
mending gered mene saja ohh um Ngikik maning
Reply
angger gered mene kangelan...
kebanyakan isine video dalam bentuk flash...
angger neng kono wis urut...
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
enyong nyimak ndisit bae,olh y lur????
Es Teh
kayonge ngisor ana sing lg golet keh ....
Josss
life is short
pray hard or play more
fataamal
bismillah,niat ingsun tobat
Reply
mbiyen nganggo lenovo tp sedelat tok
road to
6666th
Reply
sih bisane sedela tok um ibnu ?
Sok imut
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
saiki nyong lg preper maring lenopo...
soale duwene kiye sih...
pan tuku paio beleh duwe duit
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
Cojog garo impen keh, laptope aku jg saiki lehnyolong eh lenovo.
Mbokan sewaktu2 bth tak mlayu mono Es Teh
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
nyong dakbisa e........

ada yangg mau ngajari saya???

hehehecool nemen
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)