Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buku tamu nganggo coment facebook
#1
pengin gawe ya kiye???
tampilan web e (Click to View)
syaratnya apa bae?

nggo gawe sing kaya kiye,, syaratnya pertama kudu gawe apps facebook ndisit (neng kene) . bar kuwe siapna website sing pan dinggo nggo tambahna buku tamu facebooke.

angger wes duwe apps facebook, buka apps facebook-e. trus mlebu tab website, kaya gambar kiye
tab website (Click to View)
isikan site url karo url sing pan dinggo gawe bukutamu-ne. angger domain di isi seka domain seka website-e. uprek2 apps facebooknya cuman kuwe tok kayane, tinggal di lanjutna maring bagian scriptsing pan dinggo.

mlebu mene sedulur

di isi sing kiye (Click to View)
form sing neng nduwur isi bae sesuai keadaan. url di isi kaya sing digawekna neng apps facebook mau. number of post diisikna jumlah posting sing pan ditampilna neng sak halaman. terus width isikna lebar seka bukutamu neng ukuran pixel.

klik get code, ngko metu code ne sing pan di sisipna neng halaman web-e.

ja klalen sisipna
Code:
<meta property=”fb:admins” content=”1045265452″ />
<meta property=”fb:app_id” content=”199380140079819″ />

neng [head] [/head]
sing admins di isi id seka user, app_id di isi app_id seka apps facebooke

ngko dadine kaya neng kene http://laksonoadi.web.id
cool nemencool nemen
saya suka siomay
Reply
asik,,,ngko dicoba ah... hahahaha
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
mantep nemen kang,
saiki wis ana fasilitas reply-ne ana apa,,,
wingi² tah durung..
kie aQ ya wis masang nang bLOg-e aku kyeh kang...

bog-ke aku (Click to View)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Signature enyong :
Quote:
Es Teh
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)