Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Luar negeri Jawa (Sumatera)
Hidup anak perantauan!!!

ayo len, sing ngaku dadi cah rantau sing nang sumatra mene!!

daftar sit nang kene.. eben dadi ajang silaturahmi..


pacetane tahu aciMedangKlepon eben ilate dewek tetep seneng karoMedangtahu aciKlepon


Okupasi Terapis
Reply
bisane luar negeri???
pan gawe negara dewek ank??? Ngacir
road to
6666th
Reply
is kapan pindah smatra om?
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
dong balik
aku pesen empek-empek yak....
mangkate tak anter tekan jakarta ya.... Nyengir

road to
6666th
Reply
Sumatrane ngendi um? aku cah sumatra merantau nang tegal he,,he,,,
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
@ protol : kawit bulan desember 2010

@ umibnu : nang stasiun tegal um.. tapi ora nganter anjog bandara kyeh.. ra seru ah

@ andri : aku nang palembang. ente nang endi?
Okupasi Terapis
Reply
Kye be nembe bulan juni, bulan desember 2011 nembe mangkat sumatra Palu2nan
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
#8
aq bln wingi ws mangkat sumatra jon ... saiki ws balik maning ... mengko ndean tah pan mangkat maning Nyengir
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
Palembang masih kurang 4 jam-an maning seka umahku. umahku nang Batumarta um. kuwe diantara Martapura karo Baturaja. aning maring palembang lewat jalur darat ya liwat tempatku kweh. kancaku juga akeh sing kuliah nang UNSRI tapi kayane saiki wis pada lulus kabeh. njenengan nang palembang wis suwe?
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)