Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[TULUNG] CARA MERGE HARD DISK
um, tante lan sedulur kabeh. aku pan njaluk tulung kyeh. mau bengi ceritane kancaku njaluk digabungna 2 partisi dadi 1 maning. nang harddisk kuwe dibagi 2 dadi C karo D. C isine sistem operasine atik XP, D ne kosong.
aku yoba nggabung atik Partition Magic versi 8.0. tapi ra bisa dimerge. ana tulisane jare ra bisa digabung karena nomor versi NTFS-e beda. emang iya, jebule C versi 0.0 tuli D versi 3.1.
aku wis nyoba luruh fasilitas mbokan ana cara ngrubah nomor versi NTFS-e tapi kayong laka.
Mbokan sedulur ana sing paham utawa pernah ngalami masalah sing pada. tulung dibantu ya....., apa mbokata ana software sing luwih gampang nggo merger tinimbang Partition Magic. terus aning dimerger, XP ne utawa data liane ilang ora ya? suwun.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
D ne diformat ulang bae ben pada garo C ne owh kang.
Aja klalen dibackup sit mbokan teringin sesuatu yang tidak dijadikan
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
yaul kui... bener bang andri... di format ae gadi siji... trus di bagi maning.


cg paling penting back up tuli um......
Newbie Ra Ngarti Apa Apa
Coba nganggo acronic, partisi dipadakna. Ne pengen cepet,low level format.
Tegur bila Salah
Sipppp ah..akhire dadi juga. suwun wis ngeshare ilmune...
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
brarti saiki Nutup dopokan oh
bisa dimerge nganggo apa eh sidane???
road to
6666th
Tetep nganggo Partition Magic. cuma hard diske di dadekan slave nang komputer lia. yuh di Nutup dopokan. suwun.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.


Forum Jump:


Users browsing this thread: