Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] FBML
Wink 
um um sing pada ngerti tentang bahasa aneh2 kuwe tolong ya um nyong pengen bisa FBML Josss

tulung mbokan ana tutorial ebook atawa link web mboran (adong bisa bahasa Indonesia Ngikik) monggo di komen neng ngisor iki um Es Teh

atau mbokan pan marai secara langsung nyong bakal seneng nemen Es Teh

maturnuwun sedulur ampunnnnnn
Reply
#2
pan nggo apa lank???
kayong dolanane ngeri nemen..
facebook.com/developer

neng bagian doc... jelas kuwehh..
Nyengir
saya suka siomay
Reply
sinau bae um Ngikik nggo ngembangna page dagangane nyong Ngikik ora pan kalah gamen page TCC ahh Weee
ckckckckckckk
suwun um.. langsung sinau wis yuh Kentire angot

pengen sing kaya kiye Nangis
[Image: 217713_1683887132563_1099152656_31464857_41596_n.jpg]
Reply
#4
sing gawe kuwe auzhee

kiyeh tutorial akeh neng link kiye
monggoh
http://opensource.telkomspeedy.com/forum...?pid=86379
saya suka siomay
Reply
wah maturnuwun sanget um Girang nemen

ebat ya um oji Mbayangna
Reply
aku mayan bisa nggawe kaya kuwe... dasare mung HTML tok rumuse
Location: 192.168.0.1
Reply
saiiank e aku gurung mudeng yah Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
kiye wis ketemu jawabane oh ya um elank
berarti bisa Nutup dopokan ohh
Ngacir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
melu nyumul sit ah sedurung di gembok Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
oke deh um kalo begitu Josss
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)