Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Puskesmas Margadana .... Bertaraf Internasional
Saiki angger warga Kota Tegal berobat nang Puskesmas se-Kota Tegal ora dijaluki biaya alias gratis tis tis
Dengan syarat menunjukan KTP, anak-anak nggawa (fotokopi) Kartu Keluarga
Program Tegal Sehat NyengirNyengir
Sing Doyan Musik !!!

Waca Kiye........!
Reply
Fantastic
alhamdulillah yak...sesuatu...
Es Teh
urip sing ikhlas lan legowo

>> Ef-Be ne aku
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)