Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] PS/2 apa USB
Assalamu'alaikum wr. wb.

Misal wis tau busek baen ya dod..

Critane kan aku dikon ndandani pc.e sdulure, nah pc kue wis lawas. Awit jamane aku sd, saiki wis neng stm. Pcne pentium 4.

Tak ileng2 keybord.e wis pada copot, kaya neng pidio wong luar maen pb... qeqeqe
mouse jg rada nggara, sokan waras sokan mati...

Tapi barang tak urubna esih bisa jebule.
Tapi ya masalahe kue, si keyboard ora jalan...

Lha, menurut diagnosane aku ya sing arane mouse+keyboard mau wis kudu diganti, terus jg perlu install ulang.


Lha pertanyaane saiki:
  • Keybord+mouse apike nggo colokan ps/2 apa usb?
  • Pime cara ngecek yen socket ps/2 neng cpu esh waras? (ora due kibor+mouse ps/2 sing esh waras)
  • Aku kudune tuku kibor+mouse ps/2 apa usb?

Suwun atas perhatiane...
Es Teh
Reply
dong nggo PC tah PS/2 bae toh mibilitase cilik Ngikik maning

kecuali PCne nyong PS/2 sing nggo mouse bodol dadine nganggo USB

gampangan tuku sing USB bae wis lah resikone cuil Ngikik maning
Reply
saiki kan modele colokan dobel
misale tuku mouse usb, mesti bonus colokan converter maring PS/2
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
Ader um oji?
Ganing tembeke ngarti yah,... Bingung Kyeh
Reply
ari pan tuku sing murahan ya PS/2 bae ... tapi ari pan tuku sing rada larang alias bermerk kya logika, mikocok, bentok ya tuku USB be .. Es Teh
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
Angger neng sekitar tegal sing dodolan kibor+mos sing apik trus harga miring sih ngendi kang??
Reply
laka ... larang kabeh ... jajal ning Toko Rakyat, kwe dodolan aksesoris comp, keybord logitek klasik PS/2 lagi kae takon mung 100 ewunan ..
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
#8
ana keuntungan kelemahane...
PS/2 kwe jarene nyong luwih awet ketimbang usb...

adong colokan usb kan bisa dinggo apa bae, dadi luwih gampang dol Ngikik
Reply
(22-05-2011, 03:33 PM)ichijouji_ken Wrote: laka ... larang kabeh ... jajal ning Toko Rakyat, kwe dodolan aksesoris comp, keybord logitek klasik PS/2 lagi kae takon mung 100 ewunan ..

toko rakyat saiki berubah profesi Ngikik
mbiyen toko buku oya? sing kidule toko makmur?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
ora brubah .. mung nambah dodolan tok .. esih dodolan ATK ...
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)