Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[takon] PS/2 apa USB
jare aku Ngikik
keyboard mbuh mouse tergantung pemakaian.e
tapi jare aku enak USB soale yen kompi lg murub dicolokna mouse mbuh keyboard langsung ndetek rasah dipateni anapa

cara ngeceke nganggo mouse mbuh keyboard liyane, kapan kiyeng ya ditester jalure ng motherboardan Ngikik

terserah njenengan Josss
sing penting colokan ng motherboard.an ana Nyengir
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
(22-05-2011, 12:16 PM)auzhee Wrote: saiki kan modele colokan dobel
misale tuku mouse usb, mesti bonus colokan converter maring PS/2

Sing ana konvertere tukune ngendi kang? Bingung Kyeh


@all: Suwun, jawabane ya.... Es Teh

Takon 1 maning rapapa ya..? PISS

Regan standar kibor karo mouse ps/2 karo sing usb masing2 pira?

Nyengir
Reply
ari sing abal-abal PS/2 ato USB paligan key mos 50rb ...
mbiyen tuku semono ... malah ana jakwir olih key mos PS/2 anyar mung 17rb
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)