Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(Nyacak) Unlock AMD Phenom II X3
kalo core i3 bisa di unlock apa enggak kak Paes
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
@um ichi : pada bae goroh Ngikik maning
@poji- : dicoba ohh kak barang kali bisa Sok imut
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
Wah, aku yanggo laptop proc AMD Phenom II N830 kira2 bisa di unlocked juga ora ya ? tapi malah pengine di nggo X1 bae enda ora boros bateraine... PISS
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
coba ohh um mbokan bisa Ngikik maning
____________________________
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
unlock karo overclock pada beleh??? tulung penjelasane
Reply
sejen ohh um
unlock = mbuka kunci, mbuka sing pawiten dikunci kaya ng kene kan sebenere phenom II X3 asline kuwe Phenom II X4 sing salah siji core.e dilock daning amd.ne nahkiye share proses ngunlock.e

Overclock adalah istilah teknologi informasi dalam bahasa Inggris yang mengacu kepada cara untuk membuat suatu perangkat untuk berjalan di kecepatan yang lebih tinggi daripada ketentuan pembuat perangkat tersebut. Prinsipnya adalah membuat performa lebih tinggi. (id.wikipedia)
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
Overclock ya nduwurna clock gan.. sing maune 2.5 GHz misale dadi 2.9 GHz utawa 3Ghz menduwur.. ( dong carane rumit + ana resikone ) PISS

Ora bisa kang laptope aku ASUS X42DE. ora bisa laka CPU Configuration e... ngosek
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
@amri: overclock carane gampang blih, nggari ngubah tegangan cpu ng bios, yen ora ya ngubah jumper ng mobo.nan (yen ana), atawa nganggo software Es Teh
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
Mbales sacuil maning (oot) Ngacir

Katone emang gampang OC, tapi nt kudu ngerti tekanan stabilitas CPU ne... kadang wes oleh OC maksimum ngkas di nggo pirang menit/jam BSOD....PISS

Balik maning kyeh nang Thread kiye...
Memang bener kang setelah di otak atik lewat command e mac ( iseng2 install mac osx ) ana 3 CPU enable dan 1 CPU disable.

Tapi sayang aku neng laptop ( configurasi bios e terbatas ). ngosek
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)