Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pan Ngajak Jalan-Jalan Marang CURUG PITU
Quote:@um kaiross : Iya kwe berarti 5 Km o, kan 10 Km bolak balik
ngko markire ng umahe kancane raeri

kuwe jare raeri, miki sms jare pan mbalesi komen2e sinyale laka Ngikik
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

iya kye ngko kancaku wong kana sing sering mrono dadine insyaAllah ora nyasar
Yuh pada melu . . .
aku ya pernah mrono ping siji, lg lburan smester wingi tapi aku ora kapok2 Nyengir
soale :JOSS: nemen jare aku Nyengir
Waktu bknlah uang melainkan sebuah kesempatan yG patut Qt pergunakan sebaik-baiknya
kira2 sekang galgil - parkiran transit - TKP utama pirang jam Mikir ?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
#14
sit sit...kue nglewati kali sgala macem ngko parkire ng ndi ??? toli kondisi sikile kiwane aq rada cedera kpleset secuil ya kumat maning Ngikik maning kira2 pmen ???
dangkati yuh ... ngerek

dleng tanggal mainnya wes ah Josss
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
#16
nduwure aq daning bisa post maning Ngikik maning Guling-Guling
(29-06-2011, 11:54 PM)Okky_hatake Wrote: sit sit...kue nglewati kali sgala macem ngko parkire ng ndi ??? toli kondisi sikile kiwane aq rada cedera kpleset secuil ya kumat maning Ngikik maning kira2 pmen ???

trus pimen kky?
pan golet wong sing melas karo kowen?
ben nggendong kowen???
Ngikik maning



aku melu olih???
ceweknya banyak kan lel??? rakwid
road to
6666th
@Ibnu19> iya um Benu olih, , , aku gwa kanca wadon,, tp boncengna ya bocahe ya ?
@Okky> Oww . . . kalem um Okky ana aku Nyengir
@Iqbal> Yuh Bal melu , , , kae Kekez diajak ya
@Auzhee> Mgkin sejaman Ji
Waktu bknlah uang melainkan sebuah kesempatan yG patut Qt pergunakan sebaik-baiknya
lele sih ma sapa???animcuweru yak???? Ngikik Ngikik
road to
6666th
iya dumse sama animcuwiru bergandengan tangan sampai ke tujuan
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)