Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Supermaaan

[Image: supertux.gif] [Image: supertux.gif]
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
emang SUPER Um..
Super Magicom.. Ngacir
Sejatine ora ana kang gawe siji perkara kejaba gusti Allah SWT dewe, manungsa niku namung alat.
myfacebook
Reply
aaaaaaaaahh gambar udeeh lamee dah kyaknyaa Nyengir. heheee

um poci tah panceen edaan Guling-Guling
Assalamualaikum
Reply
kiye poci saiki kanclep maring ndi ya Ngikik maning
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
Pocine saiki dikurung nang magic com kuwe Guling-Guling
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
wis tak enteni mlebu gasakan awit 2010 ka ya...Ngikik maning nembu mbuka Ngikik
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)