Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(takon) USB cable
#1
keh jon melu takon...usb perpanjangan cable 2.0 bisa dinggo ng port 1.3 apa ora ???
critane mau bengi aq bar tuku usb cable sing 3 meter ...lah anjog umah tak colok ng modem ora bisa...bisa tapi kayange nyambung ucul nyambung ucul....tapi tak cacak colokna mrg plesdis apa hape bisa jon...
sing pertanyaane aq...
kie knangapa ya ???
USB ne soak ???
apa ora suport ng port 1.3 ???
apa modeme ??? Ngukuri batuk
Reply
emang ora bisa um Josss ndegene nyong ya ora bisa Josss


nean beda sing nggo modem,, kae kancane nyong tuku kabel USB dawane 15 meter malah bisa nggo modem tapi
Reply
kayane tah modem.e nt butuh tegangan tambahan kky
sing kaya modem.e kancane aku kapan dalahi kabel USB sambungan ora gelem

yen niat ya dimodif bae ohh kabel USB sambungane
kabel tegangane sing ng usb.ne nt di tugel terus sambungna karo adaptor sing distel tegangan 5V
[Image: USB-cable-wiring.png]
kabel abang (+VCC 5V) sing ng USB sambungna karo abang (+)ng adaptor
kabel ireng (GND) sing ng USB sambungna karo kabel ireng (- atawa GND) ng adaptor
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
#4
(21-07-2011, 07:58 AM)Elank Wrote: emang ora bisa um Josss ndegene nyong ya ora bisa Josss


nean beda sing nggo modem,, kae kancane nyong tuku kabel USB dawane 15 meter malah bisa nggo modem tapi
tapi daning nyolok mrg FD apa hengpon bisa daning ??? Ngukuri batuk
Reply
#5
(21-07-2011, 08:51 AM)animcuwiru Wrote: kayane tah modem.e nt butuh tegangan tambahan kky
sing kaya modem.e kancane aku kapan dalahi kabel USB sambungan ora gelem

yen niat ya dimodif bae ohh kabel USB sambungane
kabel tegangane sing ng usb.ne nt di tugel terus sambungna karo adaptor sing distel tegangan 5V
[Image: USB-cable-wiring.png]
kabel abang (+VCC 5V) sing ng USB sambungna karo abang (+)ng adaptor
kabel ireng (GND) sing ng USB sambungna karo kabel ireng (- atawa GND) ng adaptor

lah ngko tiwasane wes di bongkar2 tetep ora bisa pmen ??? orabisa di balekna mrg tokone oh Ngikik maning
Reply
#6
nggo nggoleti sinyal aja modeme sing di eler2..
tapi sinyale sing ditangkep di gawa neng modem,,

saya suka siomay
Reply
pada bae aku ya ora bisa koh..modem e pedot2 njaluk dibanting Guling-Guling

um nono: si pime kuwe cara ne?
Reply
dimuduna bae kecepatane....

kwe donk lewat device manager.


lewat BIOS juga bisaEs Teh
I can be what I want to be, I can be what even they think can't be,. . . . .
pesbuke aku
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)