Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gallery foto keren nganggo jquery
Thumbs Up 
alhamdulillah akhire nemu juga sing kaya kie, awit wingi muter tegal -> brebes -> sitanggal -> larangan ora ketemu - ketemu
mbokan wes ana sing tau ngepost kie ea tulung dihapus bae, maklum nyong juga lagi tahap belajar. . . ampunnnnnn

[Image: apple.png]
Demo | Download

[Image: jQuery-Image-Scroller.png]
Demo | Download

kyeh kanggo selengkape bisa dileng ng kene. . .
Tarik mang
ghantexs16,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Sep 2010.
Reply
(21-07-2011, 06:36 PM)ghantexs16 Wrote: alhamdulillah akhire nemu juga sing kaya kie, awit wingi muter tegal -> brebes -> sitanggal -> larangan ora ketemu - ketemu
mbokan wes ana sing tau ngepost kie ea tulung dihapus bae, maklum nyong juga lagi tahap belajar. . . ampunnnnnn

[Image: apple.png]
Demo | Download

[Image: jQuery-Image-Scroller.png]
Demo | Download

kyeh kanggo selengkape bisa dileng ng kene. . .
Tarik mang

adoh temen kang, nyampe muter2 ning Jawa Tengah...,
Guling-Guling
kim jun zaen,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jul 2011.
Reply
heheheh manTep kang ....???? kang sing ana gambar tweetere ora bisa ben full gambar .?? maksude ben aja ana gambar kosong heheh
TEGAL
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)