Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
laptop rakitan
assalamu'alaikum
hallow sedulur kabeh....

keh, nyong pan takon. sing arane laptop rakitan kuwe kepimen sih..?
ne' emang ana bisa diluruh nang endi? terus regane kisaran pira? spec sing dijajakan apa bae?

soale keponakane aku tembe mlebu neng SMK N 3 Tegal (Jl. GajahMada) njukut jurusane teknik komputer jaringan,
jarene, dikongkon tuku neng sekolahane regane sekitar 3,5jt. tapi mbuh spec apa bae isine ora ngerti. ngkone laptop kuwe bakalan go praktek bongkar pasang.

lah nyong pan njaluk sarane sedulur kabeh, enakae tuku laptop anyar BU, apa meluni aturan sekolahan.?

ya wis ngono baen.sedurunge lan sawise matur suwun.....

wassalam

JAYA TERUS TCC !!!
salam kompak
JAYA TERUS TCC

Fathur Rizki
blog dodolan kasur[/size][/font]
Reply
Waalaikumsalam
Sangertine enyong merk sing tau ndue konsep kaya kiye BYON (Be Your Own Notebook) tapi dalam perkembangane saiki malah ngedol laptop wis dadi kaya merk pada umume.
3,5 speke apa ndisit owh. Worthed ora. Mengko lah isine klungsu tok.
Tapi yen wis dadi aturan ya pimen maning?
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
kuwe regan asline sekang dikpora ne 3 juta (beberapa bulan wingi ana drop2an laptop[netbook tepate] sekang dikpora nggo SMK ning kabupaten)

biasane merk e SMK Relion/ SMKzyrex / SMK byon (kerjasama dikpora bagian pendidikan SMK karo vendor2 laptop dalam negeri)

ngko laptope teka sekerdus (wis komplit) gari masang2 kabele karo ngemur2..
spek e apa ya, standaran kah procie intel atom, ram 1gb, trus OSe nggo ubuntu 10.04
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
nurut aturan sekolah bae um
mbokan bagian dari kurikulume kana sih ya Ngikik

dudu masalah tuku laptop wutuh kari nganggo
tp ben siswane praktik ngrakit dewek ndean Nyengir
road to
6666th
Reply
melu aturan sekolah bhae kang,
pertama, bener jare nduwur gyeh. mbokan wis d atur nang kurikulum+silabus mbuapa.

keloro, yen mereke sejen gamen kanca liyane mbokan bisa mbongkare ora bisa masange Ngikik maning >> biasane laka petunjuk manual mbongkar lepi nang dus (yen ente pan tuku dewek gudu seka sekolah)

:)
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
#6
masalahe kue juga mbokan mengaruhi nilai Ngikik maning mbokan tuku ng sekolah dmein nilai ne luih apik...apa angger tuku dewek mbokan nilai ne dkurangi Ngikik maning nurut aturan bae um Josss
Reply
dong jare aku..
mending an .. njagong bae trus njaluk diwarahi gurune..
dong bisa njaluk laptope gratiss bae.. Ngacir
Reply
Wah, kang angger laptop rakitan ora nana.
Terus apa bener praktek bongkar nganggo Laptop,
Sing jelas bisasane nganggo komputer Biasa.

Takon sing jelas karo gurune, ajaha mung jare ponakane
sampeyan bae ben di tukkokna Laptop.

Masalah spec laptop kurang enak angger di bahas nang kene.

Japri bae via Skype / yahoo, Tak Tunggu.
Macul
a_prajastowo,
member Forume Wong Tegal awit Aug 2011.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)