Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
takon unlock EC1260-2
critene kye aku tuku usb modem huawei EC1260-2 smartpren,pimen cara unlock supaya bisa di enggo operator liyane.
Mohon bantuane senior2,muga-muga ora salah kamar. PISS
GARUDA didadaku SNSD dihatiku
Reply
nggo kunci T wa, terus di bobol woh
qeqeqe

guyon ding, udune nang mbah google wis akeh ya carane ?
goleti bhaen owh. ngko gered mene Josss
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
(20-08-2011, 05:46 PM)wadukepor Wrote: nggo kunci T wa, terus di bobol woh
qeqeqe

guyon ding, udune nang mbah google wis akeh ya carane ?
goleti bhaen owh. ngko gered mene Josss

uwis um sampe mumet,rung ana sing posting.mbokan ta nang kene ana sing gelem share...
GARUDA didadaku SNSD dihatiku
Reply
Gawa mrg umahe um cuph3 karo sangu gula teh, nean bisa jebol Ngikik maning
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
(20-08-2011, 06:05 PM)ayiep_wawan Wrote: Gawa mrg umahe um cuph3 karo sangu gula teh, nean bisa jebol Ngikik maning

yen bisa,di bantu nang kene bae owg um.Es Teh
GARUDA didadaku SNSD dihatiku
Reply
#6
wah cdma yak.... toolse sing ra duwe ana mung versi lawas ra bisa nggo unlock metunan anyar...
Reply
ente dadi mbah TCC lekon ora bisa unlock cuph....
laaah pimen donge. kae kunci gembok, kunci inggris nang aku akeh...
nyilih ya kena hoh cup... qeqeqe

piss wa... piss cup...

Kalem bae
Ngetik
Taqobalallahu minna wa minkum... Minal Aidin wal Faizin...
Atas segala kekhilafan selama persahabatan kita, Mohon Maaf Lahir dan Bathin
Reply
(22-08-2011, 12:23 PM)cuph3 Wrote: wah cdma yak.... toolse sing ra duwe ana mung versi lawas ra bisa nggo unlock metunan anyar...

iya kyeh kang magsude ben bisa di enggo flexi mbu apa ,
GARUDA didadaku SNSD dihatiku
Reply
sundul maning ah ,mbokan ana sing pan share Tulung
GARUDA didadaku SNSD dihatiku
Reply
Kiye nang forum liane ya akeh sing pada takon modem kiye Nyengir
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)