Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mari Mulai Berbisnis Online
Bismillah. . . .moga2 thread kiye bisa nein semangat ho kabeh warga tegalcyber neng bisnis online.

sadurunge q pernah nggawe thread kaya kiye, tp malah akune q di banned. . . .tp q ra pan nyerah ho ngejak warga TCC ben pada maju. Q ngmong kaya kiye dudu berarti q wis sukses, q ya tesih mendalami bisnis online. alhamdulilah wis pernah ngerasakna arane duit sing kerja online kiye. maslah jumlah tah tesih minim, tp insyaallah cukup ho mangan sewulan.

Akhir bulan kiye insyaallah yen akun GA (google adsense) selamat bisa PO atawa bayaran, jumlahe minim tp tetep bersyukur. . .

thread kiye dudu ho jelasna pimen carane luruh duit online, tp q pngin weruh seberapa besar kemauan warga TCC ho mendalami bisnis online. . . .

q pngin sering2 ana kopdar ben bisa sharing ilmu. . . . .tp kadang waktune sing langka.

q kerjaane penjaga warnet, neng tembok luwung, ngarepe koramil, warnet'e arane "faiz net" mbokan ana sing pang belajar ngeblog atawa pa lah tntang bisnis online insyaallah q siap bantu selagi q mampu. . .

sepisan maning, q ngmong kaya kiye dudu berarti q wis hebat pa wis mapan. . . .q ya tembe pngin mulai, q mung pngin berbagi apa sing q ngerti ben bermanfaat. . . .makasih
Reply
online nya?? dadi kudu marani maring tempat workshope njenengan ya? Ngikik maning
This is Real life, so. Deal with it.
Reply
monggo om mbokan pan maring warnet sing tak jaga yah monggo. . . .q jaga awit jam 9.30 esuk nganti jam 4.30 sore. . . .
Reply
nang kene bae toli penak ohh... sisan berbagi ne kabeh2 Josss
This is Real life, so. Deal with it.
Reply
iya um,, di sini saja..

ben sharing bareng2,, okelah misal ana refferale ya ra apa2 .. Es Teh
Reply
kayane akeh sing minat keh. . . .insyaallah engko q nggawe thread dewek wis ben luwih enak. . . .

oh ya. . .mau tas njukut gajian sing google neng western Union indomart cool nemen

[Image: 41557741.jpg]

Akeh atawa cuil insyaallah bermanfaat. . .sing pasti kena ho badanan. . .Es Teh

moga2 ke depane bisa gajian rutin. . . .yen ana waktu insyaallah q pan nggawe thread khusus ho membangun blog google adsense. . .dongakna bae PISS
Reply
Yen google adsense tah jare aku malah apik, ora sing sekedar ngandelna klak klik klak klik tok.
Tapi google adsense syarate rada abot, bloge kudu apik trus duwe domai dewek ya?
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
sing beljar google adsense mene http://tegalcyber.org/showthread.php?tid=9246
Reply
carane pribe Um...
nyong pngen nyba kyeh....
wouowwouowwouow
Fantastic
ardi,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak May 2011.
Reply
nang forum sebelah akeh jasa sing nawar na gawe blog adsense murah... paling murah sewidag ewu...

Nyengir
Kamu tak perlu memiliki segalanya untuk bahagia, karena yang kamu butuh hanya seseorang yang mampu buatmu tersenyum disaat terluka.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)