Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Takon OS neng notebook
owh neng ndi kue bos?brati kdu tku 3 yah?tp se 1cd tok...bs go 3 pc/notebook?gwe 500rb x 3 *1,5jt .bsa dipercya yah wonge?matur swun
goenawan,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
bener wong_randu um, nggo linux bhae.
Kancane Jasake nyong yen maring singapur be gawa lepi, begitu dibooting manjing linux, pegawe bandarane langsung gedeg2. ndean tah mbatin "ora ngomong wit mau yen nggo linux sih !!"
hahaha Guling-Guling
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
luruh xp saiki wis angel belih??aku soale lagi taun wingi luruh nggo kantor wis angel...groaaaa

kuwe um...dong tuku...aja klalen stiker e...toli dong wis tuku ya stiker e tempelna nang laptop....dadine dong ana pemeriksaan nt duwe bukti windows e asli.....

emang windows bajakan bisa di akali..tapi pemeriksaan kan ora murni ngonong tok...kudu ana bukti otentik yang menunjukkan windows asli (stiker atau sertifikat jika itu OLP atas nama suatu instansi)
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)