Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
takon cardreader
yen akeh barang2 komputer rusak gawa bae neng aku....ta jamin bisa urip yen ora bisa dadi duiiiiiiiiit....


priyo subagyo,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Jun 2011.
Reply
hehehehe ya kapan2 tak dolan jatibarang maning
masbowo light, Bagus Ora Wagu Ora
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)