Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Salah Quote?
Donge salah quote apa salah ngetik nama apa pimen kiye Ngikik
apa lagi ana sing terkesima karo salah sijine? Ngikik maning
Ngacir
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
angger jare nyong, nulise karo Mendem

tp bokan seneng nt owh ji Guling-Guling
NGOMONG LUWIH GAMPANG DARIPADA NGLAKONI
Reply
nulise karo ngantuk nean Ngantuk
kangen nemen karo um leo keh Ngikik
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
ah...kak podji bisa adja ah Nyengir
berarti udu terkesima maring aku loh Ngacir
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
Hahahaha,, Guling-Guling
kayonge ada yg secret admirer kyeh karo Um Leo.. ihirr


um Leo ne daning ra nyumul2 ?? Nyengir
Reply
Ihiirr... Jebule jebulnya ternyata yah, tidak dinyana disangka atau diduga ah, kayong ora kayong kayong Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
ndi keh um leo ne durung nyumul Ngikik maning
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
yaaaaaaaaaaaaahh ampuun raery? ihirr ihirr

Assalamualaikum
Reply
hahahha.. dayike kenal men karo om leoo...
Okupasi Terapis
Reply
ini pertanda bahwa Man Sukrad = Leo_quers Nyengir
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)