Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Transfer Uang
Sad 
Misi om momod, mimin, lan uwa-uwa...

nggo eling-eling nyong sampeyan kabeh sedulur2...
tur mbokan ana sing pernah ngalami, bisa sisan dishare nang kene.

Critane, aku olih sms (mbuh nyasar mbuh sengaja)....
sakang nomor :
1. 08996712316. intine: tolong usahakan transfer ke rekening istri saya saja, BRI: 5108-01-006990-53-9 a/n SUKMA.
2. 081908988334. intine: tolong transfer ke BCA aja a/n GUNAWAN 4551250622.
Nomer kiye ya sms maring jakwire yanu juga....
Kayane kiye dudu nomer rekening Tegal apa jawa tengah..

Dadi kemungkinan kiye modus anyar kanggo tipu-tipu.
Soale, nomer HPne aku bales ora tau reply....
kudune di Balang Sendal

Ati-ati sedulur, saiki wis ana modus anyar maning. ya
Hangsip
Taqobalallahu minna wa minkum... Minal Aidin wal Faizin...
Atas segala kekhilafan selama persahabatan kita, Mohon Maaf Lahir dan Bathin
Reply
mbokan pan ndeleng kiye um ,
http://tegalcyber.org/showthread.php?tid...hlight=sms
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
Wis tau kwehh
monggoh di merged bae maring dopokan ning link nduwur sing dipost kang wadukepor Mangan
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
oke.... nuwun infone kang.
brarti aku wis dadi korban kyeh....
mangkane koq pulsane gripis ya....
memang kudune kiye wong di Balang SendalBalang SendalBalang Sendal
Taqobalallahu minna wa minkum... Minal Aidin wal Faizin...
Atas segala kekhilafan selama persahabatan kita, Mohon Maaf Lahir dan Bathin
Reply
Ora melu demo kang?
nang jakarta lagi pada rame demo kaya kiye owh Nyengir
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
sing sukma aku tw olih kuwe Palu2nan
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)