Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 fungsi notepad
(17-10-2011, 02:32 PM)ayiep_wawan Wrote: sorry OOT yah, aja direct quote ( mengutip posting nduwure persis, kutip olih yen postingane ana jeda ora nduwure persis Nyengir ) ya wa ady Kalem bae

melu takon, adong notepad ++ kwe apa? kayong pernah krungu, sejen ora karo notepad? Mendem

ning ora salah donk ++ kuwe fungsi spesifike luwih maring pemrograman web.,
tp kuwe "kayonge" soale aq rung pnah jamah ++..
untuk lebih jelasnya tanyakan ke man google Nyengir
wonk pinter akeh, tp kadang sing bener setitik..
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)