Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kelly Clarkson - Already Gone
#1
Pas wingi ana perjalanan dines ng pekalongan, nganggo argo sindoro karo argo muria, ngrungokna lagune kelly clarkson sing already gone. Kayong enak kiye dirungokna, jare nyong. Musike enak. Kualitas suarane, joss.

Monggoh dirungokna ng kene


http://www.youtube.com/watch?v=f0T3WAbU6tg&ob=av2n
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
#2
Mayan jon..
apik..

Josss

apa maning ngrungoknane karo jejere ning sepur Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)