Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Saat Mereka Saling Membutuhkan Ti Cs Kedokteran
Alkisah! gemiyen lagi aq tmbe lulus SMA, Aq berniat kuLiah ning kedokteran, ora pantes oya?! Cita2ku pengen gadi Dokter, Tapi biaya masuk kuLiah kedokteran tidakLah murah,, Aq sempat berfikir Mbayangna KaLo aq masuk Dunia Kedokteran Pasti biaya mahaL, Mangkane Adine aq jaLuk tuku motor yen ora di tukukna motor ra geLem sekoLah maning! Pimeen yah Piben maning yah Singkat Cerita, Akhire ana kancane aq sing promosikena Maring Kampuz STM*K TegaL,, Sebut saja Namanya SaLity
SaLity: Kyeh Jan,, KuLiah ning kene baee wiiis,, dijamin Asyiik,,
Trojan Horse: Apa kie?? STM*K?? IT??
SaLity: iya owh! Wiss ra usah mimpi gadi dokter! Ente ra pantes gadi Dokter! Xixi
Trojan Horse: Kejem ah..
SaLity: Wiiz cep cep aja nangis,, Pokoke melu kie bae, Gadine ente ora bakaL di buru goning adine ente! Coba bayangkan yen ente sida ning Kedokteran, Adine ente pasti NyaLahine ente,, gara2 kakang, Aq ra sida tuku motor, bisa di bantai Sampean,, ora pengin oya ana pertumpahan darah antar sodara kandung?! MuLanee nurut aq baee,, ente kuLiah ning kene maLah murah truz parek karo umah, Brebes Tegal tok bee.. Ngekos ning tegaL ya kena mana! Kos2an ning tegaL murah2 koh! Josss
Trojan Horse: bener juga ente SaL,, Ya wis Lah tak coba!

nyong MuLai masuk owh,, Bagaikan kesasar ning Hutan beLantara, geLap, menyeramkan,, Tapi q coba dekati,, Ternyata tidak menyeramkan,, Mereka asyik, bisa diajak share, tukar pikiran, berbagi ilmu dll.. MakuL2 menyenangkan waLopun ada beberapa makuL yg tidak q suka,, SeteLah aq menemui MatkuL Sistem Pakar,, Aq sadar,, ooh,, sistem Pakarpun dapat digunakan di dunia kedokteran,, suatu program komputer atau disebut Kecerdasan Buatan yang mengandung pengetahuan dari satu atau lebih pakar manusia mengenai suatu bidang spesifik. intine Program Komputer sing membantu Dokter, ApabiLa Dokter berhaLangan, ya Kompromi disit karo Doktere Dokter eben kita bisa membuat Program Diagnosa Suatu Penyakit, gadi yen dokter lagi berhaLangan, Kita bisa input data penyakit, MisaL kencing manis, gejala2ne kaya kie kaya kie, jangan makan ini jangan makan itu, Obate kie, plus vitamine kiye,, Dokterpun tidak Selamanya Aktif menangani Pasien, mungkin sang dokter berhaLangan sakit atau apa, dengan Adanya sistem Pakar, shg bisa menjawab pertanyaan pada aplikasi Ngetik seperti halnya konsultasi ke dokter. Dengan demikian, orang awam dapat mendeteksi penyakit beserta solusi pengobatannya sejak dini,, disini Mungkin cita2ku agak terwujud untuk membuat Dokter Buatan,, Bersambung.. Ngacir
Contoh2 Skripsi wis Numpuk,, Kyeh didoli bae wiz mana Monggoo
Reply
Iz, ente pan gawe A.I. Jon ojan?

Pengalamane unik nemen sung... Josss
Dari hp, oleh hp, dan untuk hp
Reply
duwe bojo dokter mangkane. sing kreatif sisan. ngko ide berkeliaran ngalor ngidul..
Perokok itu penjahat, harus dimusnahkan.
terima kasih telah membuang asap pada tempatnya.
Reply
#4
kuwe arane interdisiplin ilmu um. ng kampus saiki wis ungsum kayakuwe. ben ilmu kuwe ora terkotak-kotak. bisa saling berkolaborasi. sebenere ya ora mung kedokteran karo komputer tok sih. liyane juga bisa. monggoh yen ana sing tertarik mulai Nyengir
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
manteph !!!

sarane mas tkid apik juga : golet bojo dokter Ngikik maning

akeh aplikasi seka TI di bawa ke dunia rumah sakit kok, dan itu memang sangat diperlukan :)
Okupasi Terapis
Reply
kolaborasi ilmu ya um,

sing arane TI akeh nemen sing bisa dikolaborasikena, kanggo dunia pendidikan be bisa, kaya gawe aplikasi kanggo pembelajaran contone Fantastic
Reply
Mangstabss.. Nyengir
Trus lanjutane apa? Gawe sofware pendukung kedokteran apa golet bojo dokter? Tak tunggu sambungane Josss
Semuanya berawal dari hati
Semoga Allah selalu di hati ^_^
Reply
sing penting ora mbojo karo dokter gigi ya...mbokan goyang secuil langsung dicabut...Ngikik maning
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)