Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Takon
Um aku pan takon , . . . synaptics pointing device aku ra bisa jalan (rusak),
benerna regane pira yaah,..??? trus nyervis neng daerah tegal sing ana neng ndi ???
sing tak magsud cursor sing neng laptop loh yaa, udu mouse,..
mbokan ana jakwir sing bisa dandani yaa tulung di bantu yaa,..hehe Nyengir

matur suwun Es Teh
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)