Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YUI LOVER mlebu mene
pertama kali krungu yui taun 2006 an gara gara nge game nang warnet, ana sing dolanan Ayodance, pas nyetele Yui - Summer Song
Reply
(24-12-2011, 09:50 AM)ayiep_wawan Wrote: seliyane sing akustik daning kyk kye? Ngukuri batuk
[Image: f3v038.jpg]

Haahaha19,, gk ngerti kang... kweh aku be olih sing forum indo YUI... sing kurang apa??? ko tak ndai link downloade..Nyengir
Reply
(27-12-2011, 11:47 PM)Poci Wrote: pertama kali krungu yui taun 2006 an gara gara nge game nang warnet, ana sing dolanan Ayodance, pas nyetele Yui - Summer Song

Wah wah,, ana sing dolanan Ayedence... Nyengir
Reply
andonn absen ya sedulur, btw YUI ana single anyar maning ra yah?
........ :::::::::: I LOVE ART :::::::::: ........
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)