Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
JKT48
yen neng Jepang jumlahe temenan 48, dibagi dadi 3 team, kuwe tak etung nembe 26 ya, berarti egin ana maning ngko anggotane Nyengir
Reply
Ngomong2 AKB48, kwe tah anggotane sing dijukut go gawe Aimi Eguchi.
wouow


Um kro Mba, tulung EGUCHI digered maning owh!!!
HARUS DISIPLIN
Reply
baris tengah, no 5 seka kanan kayaong ayu kuwe.. mirip-mirip ayu tingting..
there is always simc in my heart
Reply
#14
antri beras mbagi honore..
jebule semanggungan olihe 5 ewu nan qeqeqe

ana2 baen yah.. golet gawean angel mlayune dadi boy n girlband..
tapi bisane diarane BAND yah..
trus kae jamrud, slank arane band apa kan boy Ngikik
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
ning manggung ning dahsyat pibe kuwe ya??? wouowwouowwouow
Reply
(19-12-2011, 10:28 AM)masindra Wrote: ana2 baen yah.. golet gawean angel mlayune dadi boy n girlband..
tapi bisane diarane BAND yah..
trus kae jamrud, slank arane band apa kan boy Ngikik

Haha.. bener kuwe kang, diarani band tapi koq ora nyekel alat2 band ya? Ngikik
Jare Indra BIP aran sing pas kuwe dudu Boyband / Girlband, tapi Singing Dancer alias penari yang menyanyi Nyengir
Reply
(19-12-2011, 11:06 AM)tahuaci Wrote: ning manggung ning dahsyat pibe kuwe ya??? wouowwouowwouow
dang maen ng dhsyat berarti akehe ngluwihi penontong neng mburi sing alay2 kae owh..
panggunge ora nyukup, apa maning yen main neng ovj..

trus dang misal pan perform neng gedung lantai 10, pas mlebu lift kudune gantian yah.. mipil.. nko malah pada rebutan manjing lift e

ana-ana bae
there is always simc in my heart
Reply
kiye kapan panggunge sempit konser.e umpel2an kiye Guling-Guling
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)