Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
I'm Yoon Ah (~_~)"
daning mirip kanca sekampusku ya? bedane cuma kerudung karo behel Nyengir
aku WADON,aja dundang kang apamaning um
pesbuke nyong
Reply
(30-12-2011, 11:13 AM)Bodin_godog Wrote: daning mirip kanca sekampusku ya? bedane cuma kerudung karo behel Nyengir

haduwh,, aku ana sebenere sing berkerudung tapi ora bisa dishare kie... :"|
maapee...
Reply
(29-12-2011, 11:20 PM)Elank Wrote: bisane ora gadikna siji baen gamen trit SNSD?

emange ana kang,, kyeh kan YoonA onLy... hahaha...Nyengir
Reply
yen nyong senenge soo young um
[Image: Soo-Young-girls-generation-snsd-.jpg]
Reply
Nyengir keren" wis... YoonA, Yuri, Seohyun karo Sooyoung...
Fantastic
Reply
sing seneng korea gabung grup fesbuke aku ya Tegal Super Love Korea
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)