Poll: Penakan Endi?
This poll is closed.
PRETELAN
90.00%
9 90.00%
BUNDLINGAN
10.00%
1 10.00%
Total 10 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[Poll] Tuku pretelan apa bundlingan?
jare aku mending tuku pretelan ji (hemat Ngikik maning ) kaya pc.ne aku sing dinggo kiye Ngikik maning

sing aku tak alami sih kerugiane repot,
ora bisa langsung dinggo kudu ngrakit ndipit ngobengi, ngonek2na kabel luwih akeh dari pada bundlingan
tapi kerugian kuwe malah bisa nambah ilmu nggo dewek masalah rakit-merakit komputer sing protol2an nganti dadi cpu sekotak trus mbokan bodol ya wani bongkar2e bahasa kerene paham luar dalam lah Josss
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
KErugian'AE yA pALing WakTu,,,, tapI jare Aq tah enAK protOLAn luwis Josss terus kYongE rAda muRAh mAning SpESIfikane YA bEBAs tinggAl tambah2 tok yen na Duit trus sisane bisa nggo tuku tahu aci
TEGAL
Reply
tergqntung kebutuhan jon,
angger nggo kantor ya bundlingan,
angger arep nggo special purpose mending gawe dewek,
high spek ngonong
aku hanya binatang jalang, dari kumpulannya terbuang
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)