Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
suwe ora jamu,,,
asalam sedulur,,,,

suwe ora jamu,,jamu godong kangkung,,,
suwe ora ketemu,,ketemu pisan aku bingung,,,hehe

langsung bae kiye,,,terus terang ak gabung wis suwe,,,tp jarang mlebu melu2 nimbrung,,,lah kiye nembe nimbrung maning,,,tp kaya wong linglung aku,,pan gawe ndopokan bae ka bingung,,,

tulung len sing ngerti sapa,,ak d warahi ben bisa melu2 nimbrung,,,
Nyengir
adi maftuh,ngarasa bangga dadi wong tegal
Reply
#2
tinggal posting apa baen sing manfaat.
Pertama pilih kategorine sing kira2 pas karo dopokan sing sampean pan gawe.
Misal pan crita tentang gemblong, golet kategori kuliner, kae ning web portal ana gambar ning paling ngingsor ikon2e sing mewakili setiap sub forum. Yen ora golet ng kabeh forum , tab e ana ning nduwur.
Wis ora usah mikir2 ksuwen, tinggal diposting..
sing penting manfaat nggo sing maca..

Josss
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
um,,ari pan ngganti user name bisa ora?pimen carane??
adi maftuh,ngarasa bangga dadi wong tegal
Reply
#4
username ora bisa ganti..
Nyengir

sing ana gawe maning...
saya suka siomay
Reply
(16-01-2012, 04:55 PM)laksonoadi Wrote: username ora bisa ganti..
Nyengir

sing ana gawe maning...

ohw,,,ora bisa toh um,,,yowislah,,ora papa,,sip,,suwun um
adi maftuh,ngarasa bangga dadi wong tegal
Reply
#6
yaull...
Es Teh
saya suka siomay
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)