Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ternyata doa mau makan bs buat ngusir setan
wuakakakkakak.. Guling-Guling iso ae iki. Beres Jon!

angger ngusir mba isma sing lagi mngkal ndongane ap yah?? Ngikik maning
Assalamualaikum
Reply
wkwk kuntilanake bekas wong menteng, misuh ngomong anjrit. hahaha
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)