Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SING SENENG NARUTO NGACUNG!!!
um ichijouji ..
neng tipi apa neng dvd keh ?? Bingung Kyeh
Reply
neng tipi jepang ... ning indo durung metu ... kyeh ta wein link nggo donlod
klik bae Es Teh
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
Aku seneng kabeh karaktere .. nduwe keahliane masing2 apik dadine Es TehPISS
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
#24
ngerek maning ah. . aq senenge karo hatake kakashi karo hyuga hinata. . keren jon Josss
Reply
GAMBARE NARUTO: NANG KENE

hajar bleehh!!
Dony Septyharsono - donyseptyharsono[at]yahoo.com
lagi nang Jakarta, interest in tax, accounting, audit lan politics
Reply
geredi mene izh gambare Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
Ora update maning kyeh,,, aduh... yuh tapuki oh,,
Kyeh naruto lagi perang, sasuke wis metu... apakah kelanjutannya..NyengirNyengir
Reply
melu ngerek ngerek maning..!!!

aq tah tetep senenge NARUTO
sing jos Josss nemen
wonk pinter akeh, tp kadang sing bener setitik..
Reply
aku seneng NARUTO...
seneng uzumaki naruto
minato namikadze (hokage 4 / yondaime) + kushina uzumaki... ^^
itzna,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Dec 2011.
Reply
Komike ko bengi mulai metu kyeh... kyeh monggo dideleng neng
KENE ... update komik karo anime mben dina....Es Teh
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)