Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
SMP N 18 TEGAL
Yuh batir2 sing alumni pa nesih sekolah smp n 18 tegal gabung ben bisa crita2 primen kondisi nang smp n 18 ???[/size][/font]
benkyupi,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.
Reply
yaul kang ..... Es Teh nt lulusan taun pira donge
TEGAL
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)