Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
njaluk tulung...
walopun copas sing penting nyonk paham maksud'e ... qeqeqe qeqeqe qeqeqe qeqeqe
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
(05-06-2010, 10:37 AM)laksonoadi Wrote: digawe thread anyar..
aja neng kene...
endah luwih afdol owh..
kaya aku kan ora mudeng...

mbokan bisa "njelasna"
soale aku pan "takon" akeh...
dudu kopas tok..
Weee

aku be bisa..
wkwkwkwkwkwk

sing pan ditakokna luwih detail maksude pimen yah kang..
soale kelas processor kuwe akeh
history juga akeh
angger informasi umum bisa digoleti neng wikipedia Nyengir
wis lumayan lengkap sing dijelasna karo kanca2 sedurunge.

takone spesifik misale ngene
1. Processor kelas T kuwe didisain model apa?
2. Code name SantaRosa digawe kapan? Clock speed-e pira? cache-ne pira? FSB-ne pira?
3. Apakah si bedane kelas P,T,Q,E dari segi konfigurasi chip?
4. Apakah i5 punya PPM (Processor Power Mudule) ?

nah ne misale spesifik engko insya allah tak jawab sebisaku. soale angger pertanyaane kayong general nemen jawabe bisa seminggu ora rampung Nyengir
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org
Reply
#13
aku ura takon.,..
njaluk tulung...

eben pada nullis dopokan ngonong...
ura nyambung neng kene...

gawe anyar,,,
gawe dopokan sing kira2 bisa njelasna sejarahe..
macem2..

kaya kuwe...
Nyengir

monggoh sing pengin gawe...
Nyengir
saya suka siomay
Reply
yah misale kaya ngono bakalan dawa ndopoke oh om nono. bisa - bisa mengko ngalor ngidul ra jelas. en bakalan akeh sing copas saka sumber2e. Es Teh
PUSH YOUR HARDWARE BEYOND THEIR LIMIT

Reply
oohhh ngono to un nono..

bener jare sylphid, engko malah ngalor ngidul ora jelas..

oke lah engko nyong nyoba nggawe. tapi acak yah soale angger seka sing awal pisan ora patia mendalami...
paling y info detail processor karo spesifikasine lah Weee
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: