Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Instal Nvidia GT 130M di windows 7
Lightbulb 
Bismillah..
posting ah.. mbokan ana manfaate kan lumayan..

kaya kiye critane.
aku bar tuku laptop sing nganggo GPU Nvidia GT 130M (seri anyare 9600GT). nah karena kosongan akhire burning windows XP SP3 n windows 7 sekalian (niate pan dobel os).
pertama instal XP lah sing gampang. wis sukses. langsung instal driver2 hardware. berhubung drivere laka, terpaksa donlot maning maring situse nvidia. akhire donlot sing nggo XP. yen ora salah versi 195.62. wah ternyata ana sing nggo windows 7 juga. langsung donlot 22ne. wis rampung donlot langsung instal sing nggo XP. sreset.... berlangsung lancar tanpa gangguan apapun.

nah bar kuwe langsung instal windows 7 (XP karo Windows 7ne bajakan kabeh, maap ya om bill)
wis rampung langsung ngaktifna windows ben aja trial. sukses maning.
nah begitu mau instal nvidia driver ko gagal.
ana warning nganggo bahasa inggris.
initine neng laptopku laka benda sing arane GT 130M (belum dikenali).
waduh...
padahal pan dinggo sing graphic lumayan abot.
akhire googling n ternyata akeh sing ngalami juga. trus piben solusine?
nah cara paling ampuhe :
1. ekstrak file drivere.
2. edit NV_DISP.INF anggo notepad.
3. tambahna NVIDIA_DEV.0652.01 = "NVIDIA GeForce GT 130M" nang isine. yen bingung mending download file'e langsung. trus replace original NV_DISP.INF karo sing anyar.
4. jalanna setup.exe
5. biasane ana warning ning driver tersebut durung lulus whql. pilih instal anyway.
6. selesai..
CMIIW.
(yen ana sing salah dikoreksi ya boz)


sori bahasane bilingual..
Reply
#2
manteb om....

lanjut share ilmu sing liyane...
wokeh...

tak mein poci kyeh
[Image: mociT1.gif]
saya suka siomay
Reply
oiya sing pan donlot file bisa neng kene.
insyaallah bisa untuk semua seri NVIDIA di windows 7 x86.

bos adi: tq pocine
tegal cyber nyediakna tempat nggo upload ora?
Reply
#4
(31-01-2010, 10:21 AM)sibenjo Wrote: oiya sing pan donlot file bisa neng kene.
insyaallah bisa untuk semua seri NVIDIA di windows 7 x86.

bos adi: tq pocine
tegal cyber nyediain tempat nggo upload ora?

urung ana kayonge....
sutimine esih ngoprek forume...
saya suka siomay
Reply
disk space esih cilik....mungkin cukup link bae om benjo....
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
(31-01-2010, 11:06 AM)OmSani Wrote: disk space esih cilik....mungkin cukup link bae om benjo....

okelah kalo begitu om..
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)