Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Upgrade Pentium 2 Ning 3 pimen?
Assalamu'alaikum..
Nyong esih piyikan kyeh, pan njaluk tulung karo jakwir2 kabeh mbokan ana sing pernah upgrade p2 ning p3, pimen carane? Apa mungkin bisa?
Contoh soale :
1. Merek : Compaq
2. Model : Deskpro EP Series
3. Bios : 686J1 V3.10 (Sadurung di upgrade bios 686J1 V3.05)
Nyong pernah jajal ganti procesore ning p3 malah metune mung layar ireng tok. Padahal wis tak upgrade bios ning V3.10.
Mbokan ana sing pernah njajal trus sukses, tulung dibagi2 ilmune_owhk.

Suwun sadurunge....
Ibnul Qayyim rahimahullah berkata :
"Orang yang ikhlas adalah orang yang menyembunyikan kebaikannya sebagaimana ia menyembunyikan amal keburukannya"
(Tazkiyatus An-Nafs, 17)
#2
Wa'alaikum salam wr wb
yen upgrade sing model aya kiye aq ra tau njajal kyehh Ngikik
tapi ndean bisa digoleti kesamaan jenis e kang, misal mb ne socket pira, tegangan e, arus proc, n tempat dudukan processor e, oiya sing penting maning dijajal ndisit processor e kwe bener2 msh sehat wal afiat ora kwehhh, aja2 krna kwe jon Nyengir
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Maturnuwun sadurunge karo kang myBenihime, Sadurunge di upgrade maring V3.10 tah esih gelem mbuka tekan windows, tapi langsung mati maning. APa memang voltasene masalah ya...,
Njajal tak cek disit pira poltasene sing dikarepi.
Liyane kuwe apa maning ya kang, kira2 bisa ora sih p2 ning p3?
Maturnuwun sadurunge karo kang myBenihime, Sadurunge di upgrade maring V3.10 tah esih gelem mbuka tekan windows, tapi langsung mati maning. APa memang voltasene masalah ya...,
Njajal tak cek disit pira poltasene sing dikarepi.
Liyane kuwe apa maning ya kang, kira2 bisa ora sih p2 ning p3?
Ibnul Qayyim rahimahullah berkata :
"Orang yang ikhlas adalah orang yang menyembunyikan kebaikannya sebagaimana ia menyembunyikan amal keburukannya"
(Tazkiyatus An-Nafs, 17)
#4
mslh bisa apa ora ne aq ya durung prktek tp dr segi marketing sing jelas ora bisa owhh... Ngikik soale kan merusak pasaran yen bisa upgrade proc sekan p2 -- ujug2 maring p4 Nyengir dicoba baen jon yen bisa digawe tutor e owhh ng kene sisan men member liane olih info anyar n mbokan ana sing gelem ngoprek n ngembang na

Josss
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Masalahe p2 karo p3 kuwe proc gedena pada bae, dong p4 kuwe kan luwih cilik.
Dadi kemungkinan upgrade ning p3 (ndean) bisa. Tapi ngko tak jajal..
Ibnul Qayyim rahimahullah berkata :
"Orang yang ikhlas adalah orang yang menyembunyikan kebaikannya sebagaimana ia menyembunyikan amal keburukannya"
(Tazkiyatus An-Nafs, 17)
melu bantu njawab kang,
kiye berdasarkan pengalaman bae, mbiyen pernah tapi P4, ora pernah upgrade sing P2

sa ngertine aku upgrade antar pentium rada angel. soale kudu ndeleng disit motherboard-e support apa ora. aku pernah nganggo P4-P800 trus pan upgrade processor ternyata mentok sebabe bar motherboard kuwe langsung metu P4-LGA. nah motherboard-e aku ora support akhire ora sida.

kemungkinan kuwe motherboard-e ora support dudu masalah voltase or bios.

--------------------------------------------
*
kiye cuman opini ya
angger P2 bisa upgrade maring P3 melasi sing dodol motherboard oh..sing anyar ora payu2, biasa kuwe politik...
*
Arief Sukmawan
YM : arf_suk
Gtalk : arief.suk
Email : sinichi[at]tegalcyber.org
Yawis matur nuwun jawabane, arane tah nggo pegawean ning umah adong lagi libur.
Ibnul Qayyim rahimahullah berkata :
"Orang yang ikhlas adalah orang yang menyembunyikan kebaikannya sebagaimana ia menyembunyikan amal keburukannya"
(Tazkiyatus An-Nafs, 17)
wes rampung oya???? di Nutup dopokan yha Nyengir


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)