Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[matematika] pangkat nol
#1
ana sing bisa mbuktikna, bisane kabeh bilangan dipangkatna nol hasile mesti siji? kiye dudu aksioma ya. ana pembuktiane. monggoh dicoba ^_^
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
ora paham... geseng wis... Madan stress
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
kayong laka sing bisa jawab
yuh Nutup dopokan bae
road to
6666th
om ibnu....

melasi nemen....
daning di gembokqeqeqe
hidup ini dimulai ketika kita memulai hidup itu sendiri.
#5
hehehe, laka sing njawab daning. Xixi

rumus dasar perpangkatan:
a^(x+y) = a^x dikali a^y

misal:
a^(5+0) = a^5 dikali a^0
a^5 = a^5 dikali a^0
karena ruas kiri kudu pada karo ruas kanan, maka selalu a^0 = 1

simpel oh ya. ditunggu Klepon Xixi
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
#6
wkwkwk... sing enteng enteng ndisit min.. misale 1 x 1 sama dengan pira . Ngikik

keep post min..
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
bisane bilangan 0 yen dibagi bilangan apa bae hasile 0 um ? pibe ceritane kue Mikir
hidup itu manis asem kecut pedes kaya rujak
nikmati sajalah
#8
Misale fathyah ora nduwe roti... Ana wong siji pan njaluk roti..
0 roti : 1 wong = 0 (laka roti sing pan dibagi)
begitu pula jaba wong sing njaluk roti ana 2 , 3 , 4 dst.. tetep baen nol. Wong ora nduwe roti sih.. Ngikik

Ngelih
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
maksude apa kue?? enyong sinaune anglo saxon... qeqeqe
Okupasi Terapis
#10
nah kuwe um indra lagi waras, jawabane bener Xixi

kye tentang pangkat 0 tok, jaba pan gawe topik liyane, tulung gawe dopokan dewek

Nutup dopokan
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)