Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[SHARE] KEYBOARDE NT APIK BELIH??
kyeh nyong pan mbagi pengalaman bae kang, mbak lan sapa bae sing hadir nang TCC,, okeh langsungan bae mbokan ana sing penasaran maksude keprimen dopokan kiye. . . qeqeqe

keyboard kuwe mesti wes pd ngarti kan?? mbokan ana sing durung ngarti keyboard kuwe sebuah perangkat keras ( hardware ) sing sering dinggo pang ngoprasikna komputer. mbokan ana sing dolanan komputer ora atik keyboard PISS
tp dong masalah keyboard ta insya allah wes pd ngarti kabeh dong ora ngarti keyboard ya kebongeden. intine saiki pan ngetes keyboarde sampean2 kuwe wes termasukkeyboard sing apik lan handal apa durung.. .??
carane keprimen??
yawes yuh langsung bae. . .cool nemen
  1. buka notepad ( windows) adong nang linux nyong nggo gedit (ubuntu)
  2. pencet shift kiri karo kanan bareng2 (tahan) aja di uculna.
  3. saiki nulis “the quick brown fox jumps over the lazy dog” ( eling aja di uculna shift kanan kirine )
  4. tulisan sing mau ditulis lengkap apa ana sing ora metu
  5. adong huruf sing metu semakin secuil berarti semakin ora apik kualitas keyboarde sampean

saiki nyong pan jelasna bisane nyong ngongkon nulis “the quick brown fox jumps over the lazy dog” ,, soale kalimat kuwe wes termasuk kabeh huruf nang alfabet.

Tak enteni mbokan ana sing pan mein klepon ya sukur. . . Es Teh
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
adong wes nyacak bisa di post nang kene enda sing liane bisa ngileng ndi keyboard sing apik. . . oya cantumna merk keyboard e sekalian. . .

kyeh nyong nganggo komic sing ora metu T - K - F - J - S - T - L - A - Y - D ngosek
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
ak sing metu

TE QUICK BROWN FOX JUP OVER TE LAZY O


sing ora metu
H M S D G

ak nganggo laptop merk acer, keyboard-e mbuh apa merk-e Ngukuri batuk
Cinta datang karena telah terbiasa
BUDAYAKAN KLIK "SUWUN" NGGO SING NGEPOST BERMANFAAT BEN TAMBAH SEMANGAT
Reply
Alhamdulillah metu kabeh sung...

keyboard merk'e Simbadda SK 900 .... cool nemen

Ralat !! : Barang tak coba maning, jebule sing metu cuma
"HE BROWN OX UMP OVER HE Z OG"
berati sing laka T-F-J-S-L-A-Y-D

jebule BODOL juga keyboard'e enyong.. ngosek
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply
Angel juga yah shifte dipencet kabeh..
ta coba laptope q sing toshiba l630..
metune mung
THE QUICK ROW FOX JUMPS OVER THE LZY DOG
brati sing ora nongol B - N - A
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply
THE QUICK BROWN FOX JUMP OVER THE LAZY DOG
*sing kandel kwe ora metu Guling-Guling
parah nemen sung.. kiye keyboard warnet lg ngetes Guling-Guling
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
@ Cangkem Nyangar : bisane dilarat kang?? emang maune keprimen??

@ auzhee : ora ketang nyacak gene warnet mboran,, enda ngarti kuwe keyboarde jebule ora apik. . . PISS
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
#8
THE QUICK ROW FOX JUMPS OVER THE LZY DOG

kuwe hasile nyong, sing ra metu B-N-A, nganggone toshiba satellite
jaba dudu dewek, sapa maning lhen sing pan mbangun Tegal??

Akhda Afif Rasyidi
Blog: http://akhdaafif.com
Email: mail[at]akhdaafif.com
Reply
Hasil Tes Kibode Enyong (Click to View)
pas nyoba pertama laka sing ilang, barang nyoba ke2 sing ilang spasine Kapruk
enyong nganggo laptop axioo, keyboarde merek IBM enhanced
Keh Type Kibode (Click to View)
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
(30-07-2010, 08:47 AM)Man Sukrad Wrote:
Hasil Tes Kibode Enyong (Click to View)

Daning Hurup "S" nang kata "JUMPS" laka man suk??? klalen apa emang Bodol juga Guling-Guling
SERVE YOU BETTER

KREDIT HP ?? Hub. 085740452000
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: