Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
dibagi nol hasile tak terhingga
wingi um akhda afif gawe soal bisane kabeh bilangan yen dipangkat nol hasile dadi 1...

nek mas afif takon dewek jawab dewek, nyong tah pengen temenanan takon kyeh...
bisane kabeh bilangan dibagi 0 hasile tak terhingga?


misal ana roti telu dibagi wong 0, bisane hasile rotine dadi ra bisa dietung??

piben jajal??

hehehePISSPISS

aja klalen njaluk KleponKlepon oh....
aja diBalang SendalBalang Sendal
hmmmmmmmmmm....enyong pas pelajaran kuwe lagi mbolos nang sijok. ngisore aku nean paham kweh
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
bukannya 0 dibagi bilangan berapasaja sing hasile tak hingga Maksude apa?
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
#4
Jawabane ananing kene... http://tegalcyber.org/-matematika-dibagi...-3159.html
jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
tepate nang kene: http://tegalcyber.org/-matematika-dibagi...l#pid44175
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
#6
ya d blekna setan bae rotine. .Ngikik maning
#7
ning dopokane min-ap ana tulisan ora terdefinisi
dudu tak terhingga
beda lho maknane...

angger tak terhingga,,
kaya 1/3
komane dawaaaaaaaaaaa...

nah angger roti dibagi nol
ya ora terdefinisi owh
lawong pan di bagi maring sapa ora jelas...
iya beleh??

kayane cukup jelas izt....
saya suka siomay
kie tak Nutup dopokan baen yaaa...ana neng trit e mas apip soale


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)