Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laptop Paling tahan banting
#1
Nyong nganggo laptop Dell Inspiron E1505.
Wis 3 Taun kiyeh laptop mondar mandir keliling Jabodetabok.Ndalahe be ekstrim,neng dashboard motor.(motore yahanu Mio Soul)
Memang sih kiye laptop jaman mbiyen,tapio fiture lengkap.
Proc.Intel Centrino Duo,ram 2 Gb,VGA 128,Hdd 160,Wifi,Blutut,Infrared,DVD RW.Layare nampol 15' dadine yen ndeleng be ep matane bisa menteleng.Ngiler
Ngetik
Kekurangane ya jelas,webcam e laka,bisa diakali tuku webcam sing telungpuluh ewunan.Terus Lan card e cepet mati,yen kuwe sebenere fatal.
Batre ne ora kuwat suwe,wis biasa lah yen barang wis tuwa.
Mbokan ana Jakwir2 sing pan tuku,kiye laptop bisa dadi referensi.
Wis sekian terima kasih...Udud
Reply
#2
maksude kuwe laptop an didol um? apa piben..
sing anyar tah wis langka ndean owh Ngikik
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
#3
(14-02-2010, 09:11 PM)Barrezta Wrote: maksude kuwe laptop an didol um? apa piben..
sing anyar tah wis langka ndean owh Ngikik
Lah kiye cuma review om,
Didol ya payu ne neng rombengan.:))
Wong kesing ee be wis morat marit kaya rai ne korban bom ma erot SemburHajarRoket
Mbokan sing pan tuku model kaya kuwe ya monggo,
nyong wis mbuktikna jhon.
Reply
#4
dongene tah dimein gambare o um ben kayong jela..trus ngisore ditulisi reviewne kaya sing neng dodolan online kae..:cool:
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
esih ora keh??? iya ,, prikitiew e um. . . aku lagi butuh tengtop keh. . . mbokan regane cocok karo duwit sing pas-pasan. . .
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
kiye dudu dodolan...nek dodolan ana dewek trid e
back to basic....
sing penting fullframe...
viva analog...
Reply
#7
(21-02-2010, 09:52 PM)Amri Wrote: esih ora keh??? iya ,, prikitiew e um. . . aku lagi butuh tengtop keh. . . mbokan regane cocok karo duwit sing pas-pasan. . .

di PM wae owh....
tuli lancar,,,,
saya suka siomay
Reply
oalah,, aku mung melu TS e. . . Nyengir
tak PM bae wes,, lagi ora ON kweh. . .
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
Nesih hebat lepie ne enyong. axioo mnc 116P, dual core ram 2gb, 14.1".
sing gawe hebat lapiene enyong wis terbukti tahan banting.
critane waktu kuwe bapane enyong lagi dugal, toli laptoe enyong dicawuk sak printer2e. bar kuwe di balangna nang latar Nyengir
ajibe lepiene enyong mung ledes secuil tok nang covere.
kiye udu Umbruss. kiye kejadian temenan jon Nyengir
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
#10
jon sukrad, nang latar ana kasure apa ora Guling-Guling
spesifikasi kaya apa jon Ngukuri batuk
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)