Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(takon) plajaran TIK
#11
ralat ding alamat sing 15.0.0.255 merupakan almt broadcast karena yen almt host kan dibatse sampe
Host 0 - 255 . 0 - 255 . 1 - 254 hehehhe

yen perlu pengin mengenal lebih jauh maring mene
http://id.wikipedia.org/wiki/Alamat_IP_versi_4
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
#12
berez ah ilmune. . Beres Jon! Beres Jon!
Reply
#13
idihlah
SMA saiki soale angel men daning..
kaya pan tes CCNA
Weee

dot,,
kuwi mengko durung karo subneting..
mesih mumet maning

tapi ana link sing insya Allah bisa mbantu keh

http://romisatriawahono.net/2006/02/11/m...gan-mudah/
http://romisatriawahono.net/2006/02/10/m...gan-mudah/

soale,,
biasane bar mbahas IP,,
anjog2 e mbahas subneting..
kuwe link nggo jaga2...
Nyengir
saya suka siomay
Reply
#14
iztzt nono aja meden2i wong ... Ngikik maning
saiki belajar networking ora seangel mbien ka, saiki wis ana tuls2 e, dadi luwih kepenak, iya kwe ana subneting, routing, dll, ya minimal panas-dingin ndisit lahh, yen awal bljr konsep, mengko-mengko ne ya wis terbiasalah .. (terbiasa menderita panas-dingin) wkkwkkwwk ...
Our Long Journey Has Just Begun
Blog : Benihime
Reply
siipp tingkyuuw nemen
moga mogaa tugase bijine apik Xixi

kye nembe bab 1 padahal tapi wis mumet aku Mewek
DIDOT pelajar TEGAL aseli
Reply
(28-08-2010, 02:52 PM)laksonoadi Wrote: idihlah
SMA saiki soale angel men daning..
kaya pan tes CCNA
Weee

dot,,
kuwi mengko durung karo subneting..
mesih mumet maning

tapi ana link sing insya Allah bisa mbantu keh

http://romisatriawahono.net/2006/02/11/m...gan-mudah/
http://romisatriawahono.net/2006/02/10/m...gan-mudah/

soale,,
biasane bar mbahas IP,,
anjog2 e mbahas subneting..
kuwe link nggo jaga2...
Nyengir


hidihlah apa maning kwe maaas ? arip
subneting (negatip thinking) ? Mikir

ampuuuunn ahh , suwun yaaak master nono Xixi
DIDOT pelajar TEGAL aseli
Reply
wah saiki plajaran tik sma wis aya kiye yah, aku pas sma ora d ajari ip adress sung Ngikik
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Reply
kayonge aku tau weruh kiye tugas ? Mikir
tugas TIK sing ng e-learning smansa ?
hidup itu manis asem kecut pedes kaya rujak
nikmati sajalah
Reply
kwe TIK kelas pira?

kayong wis dewa ya saiki sinaune network2an
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
jukut kursi paling ngarep aah.. pan melu sinau... hehehe.. ben ketularan pintere.
This is Real life, so. Deal with it.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)