Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(share) modem buat internetan
Maturnuwunnn info-infone jakwir2 sekalian,,,,,,,
mangstaaaaaab lah pokoke..........
Reply
nyong ora nduwe modem... nyong cuman numpang ning jaringan kantor...
[Image: 726170446.png]

kye sekalian numpang takon kyeh.....
ning pangkah sing kayong cepet nganggo apa y?
mbokan ana sing ngerti len.....
bagi2 infone...
Reply
kyeh ak melu share nggo kabeh2 members TCC

ak nggo modem: PROLINK PHS 100
kartune: Indosat M2
perbulan: 125k
modem: 700k
kartu: 200k

menurut ak c lmyn kenceng ning jogja,sering olih sinyal 3,5G,kecepatan download ya rata2 30an Kbps,tp prnh 50an kbps keatas,tapi ak saiki seneng cz ning tegal bisa olih sinyal 3,5 G,dadine saiki ning tegal ky ning jogja bae,pd bae cepete, Rambo

NB: ak tuku thn 2009,tp klalen bln pa ya??
Reply
#14
(23-02-2010, 04:29 PM)robomantics Wrote: nyong ora nduwe modem... nyong cuman numpang ning jaringan kantor...
[Image: 726170446.png]

kye sekalian numpang takon kyeh.....
ning pangkah sing kayong cepet nganggo apa y?
mbokan ana sing ngerti len.....
bagi2 infone...

speedtest jare aku ora kena nggo patokan um....
kuwe rika ning speedtest olih semono,real download e olih pira?
[Image: 728681154.png]

[Image: jkhk6o.jpg]


modem sierra 881u
kartune indosat Nyengir
...::: Kaligangsa is a beautifull country :::...
Reply
(23-02-2010, 04:29 PM)robomantics Wrote: nyong ora nduwe modem... nyong cuman numpang ning jaringan kantor...
[Image: 726170446.png]

kye sekalian numpang takon kyeh.....
ning pangkah sing kayong cepet nganggo apa y?
mbokan ana sing ngerti len.....
bagi2 infone...

hue.... hebat nemen ah... aku be mung pira.. providere apa kue om...
Setiap Kesuksesan berawal dari Usaha
Usaha bermula dari Cita - cita
Cita - cita Berawal dari Mimpi
Mimpi Bermula dari Tidur
Tidur dulu ahh..
biar Sukses....
Reply
aku melu ah,, aku pling mung olih 50KBps. . .neg slawi sinyal 3g. tegal sing wes olih sinyal hsdpa (3,5G ) neng ndi bae kwe boz??
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
ak nganggo huawei e156g n kartune nggo im2 broombastis.. nggo daerah mejasem lumayan apik.. kadang sinyale wcdma n hsdpa..
apa yang kau lakukan dimasa mudamu adalah bekal dimasa tuamu
Reply
Wah,,,, tambah akeh kiye infone........
Bisa bisa Hot Thread nih......!
Atawa ditutup bae yah trit kiye...

Matur Tengkyu jakwir2
Tapi donk bisa tulung disertaknya Harga , Tempat Beli , n Kecepatannya donk.......

Eben nyong bisa mbandingna,,,, endi sing apik tur Murah....

Ngko kapan2 nyong nggawe Rangkumane wis.......
Reply
#19
(27-02-2010, 04:23 AM)fisuharoh Wrote: Atawa ditutup bae yah trit kiye...
angger urung puas mbuh kurang jelas bisa PM langsung bae maring sutimin mbuh sudarmo, aja ditutup2i...

dengan tangan terbuka siap menampung aspirasi anda...
.:: my heart just for one girl ::.
MOZZERO PENYERAP TAR DAN NIKOTIN
Reply
betul kyeh....

angger bisa ditambahi : Harga , Tempat Beli , n Kecepatan ne....

nyong nunggu rangkumane bae wis....
road to
6666th
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)