Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[[[BUTUH]]]Jack (colokan) Antena Modem Smart AC2726i
Star 
assalamu'alaikum PISS
nuwunsewu mas modod


Kiye kurang luwih tampilan Modem Smart karya anak bangsa sing wis dadi

Modem + Antena (Click to View)
Nah sebagai mahasiswa siswa sing irit ( pelit Nyengir ) critane aku pan gawe antena nggo modem Smart..
aku uwis ngecek kabeh peralatane,,
nah gari 1 sing angel nemen tak temokna..
kabel konektor sing dinggo nyambungna modem maring antena..
gambare kurang luwik kaya kiye um Es Teh


konektore kaya kiye (Click to View)
bisa juga sing wis paketan tinggal nyambungna neng kabel antena..

mbokan sedulur kabeh ngerti tempat utawa alamat URL sing dodolan barang kaya kuwe tulung di share neng kene yaaaEs TehEs Teh



mohon bantuane ya sadulur PISS
syukur-syukur aku dinein Klepon aja di balang Balang Sendal
monggo disambi tahu aci
badhe ngunjuk Es Teh apa Medang
salam pasaduluran ampunnnnnn
Reply
maring mangga dua bae mana,mbokan nang kana pirang2
road to
6666th
Reply
apa iyya um??
males manane um Nyengir
pengene tah sing barange langsung anjog dewek..
qeqeqe
yawis ngko bar UTS coba maring PELEM LORO Nyengir
Reply
sing diperlukna:

1. pigtail
[Image: 30920100009373de078.jpg]
tukune Neng Kene Kyeh

2. FME Extender
[Image: 3092010050949fa7c8c.jpg]
[Image: 309201005094950253e.jpg]
tukune Nang Kene Kyeh

apa gawe dewek:
CONNECTOR FME RG174 F (FEMALE)
[Image: 1big_10110492312CONNECTOR_FME_RG174_F_(1..._water.JPG]
[Image: 2cb10110492411CONNECTOR_FME_RG174_F_(2)_..._water.JPG]
[Image: 3cb10110492411CONNECTOR_FME_RG174_F_(3)_..._water.JPG]

CONNECTOR FME RG174 M (MALE)
[Image: 1big_10110492329CONNECTOR_FME_RG174_M_(1..._water.jpg]
[Image: 2cb10110492503CONNECTOR_FME_RG174_M_(2)_..._water.jpg]
[Image: 3cb10110492503CONNECTOR_FME_RG174_M_(3)_..._water.jpg]

Kabel Nganggo kabel antena tipi

3. Antene
[Image: 3092010210947fcc185.jpg]
tukune Nang Kene Kyeh






www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
maturnuwun ya um langsung tak review dipit Nyengir
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)