Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaleng, Panci karo loyange mboke bisa nguatna sinyal
wuahh,,marem keh,,,
ngko tak jajal ahh...tapi sing dadi parabola kuwe gawe ne pime jon??
sing tabung kuwe apa??toli pimen??tulung di jelasna
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
ya wedine yen dipasang ning njaba kamar loh um,, kan aku cah kosan..
pas ditinggal lunga trus ilang.. hehehe
==================Victoria Concordia Crescit===================
Reply
melu pamer:
nggolet 3g xl
jarak kurang luwih 7 km [BTS 3g xl neng kemandungan]
[Image: 7517_1230171962758_1482887202_635971_5092829_n.jpg]
[Image: 7517_1230172002759_1482887202_635972_4088212_n.jpg]
lumayan olih umts 3 bar
www.a1-bledhoz.com
Parfum Original, Acc Komputer, Sunglasses, Spare Part HP, BlackBerry, Nomor Cantik, Cutting Sticker, dll.
Reply
wah kuwe antene sing nggo wajan ana tabunge tau dipraktekna nggawe daning gurune nyg..

emang sih berhasil mulus nyedot'e hahha
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
aku neng kosan trus cara masange pime ya??kan kayane kudu dikon neng njaba..
trus siji maning..modeme dikon neng jero kaleng kwe ya kang??
Enaknya kalau jadi bujangan
Hidup bebas bagai burung terbang
Kantong kosong tidak jadi persoalan

(H.Rhoma Irama)
Reply
#16
jon amri, terangna langsung neng kene, ben jakwir2 TCC langsun praktek cool nemen
neng jerone tabung sing nempel wajan apa bae keh isine Ngukuri batuk
"Kebenaranku kadang merupakan kesalahan, Kesalahan orang lain kadang merupakan kebenaran, Kebenaran hakiki hanya milik-Nya"
Reply
kuwe kabel e maring panci ne daning isa dawa nemen kaya kwe??pime carane??
SM e ndi sih keh??daning ora balik2???
Bersenang-senang Dahulu....
Berbahagia Kemudian...
Reply
#18
haha...sangan wis bolong Guling-Guling

melu pamer ah.....
lokasi ning kamar e aku Nyengir
[Image: vurti.jpg]
...::: Kaligangsa is a beautifull country :::...
Reply
(19-04-2010, 06:18 PM)warteg Wrote: haha...sangan wis bolong Guling-Guling

melu pamer ah.....
lokasi ning kamar e aku Nyengir
[Image: vurti.jpg]

tambahi kie jon..

[Image: 231502_0_Centong_Sodip_Solet_Sotil_Baha.jpg]
cybugs,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Apr 2010.
Reply
masak dadine oh... angger aku nganggo kaya kuwe diganyami simboke wajane di enggo ditemplek2i maning... Guling-Guling
um cybug.. niku mboten pareng di quote.. ngger mbales ngisore langsung...

langsung mbales anyar mawon... PISS
Annisa Ayu Yunita
a.k.a ayunii
BLOG|| FB||YM
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)