Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kaleng, Panci karo loyange mboke bisa nguatna sinyal
kue ndalah USB modem'e ng ndi um??

trus ngoneksikna mrg PCne pibe?
nganggo kabel LAN ap kabel USB??
Nangis
Dia yang rajin menghindari pekerjaan dan tanggung jawab di masa muda, harus rajin meminta minta di masa tua .
Reply
wah aku wis tau maca kyeh, tapi klalen maning qeqeqe
soale ora nduwe modem, dadi ora njajal Nangis
yang bisa dilakukan seorang makhluk bernama manusia terhadap mimpi-mimpi dan keyakinannya adalah mereka hanya tinggal mempercayainya...
Reply
wah, jebule wes tekan sakmene. . . sorry kang tembe balik maning nang dunia internet. . . Guling-Guling
Dong pingin luwih praktis maning internetan nang nduwur tingkat kang. . . soale nyong saiki pindah nang nduwur dadine ora susah nganggo wajan maning, sing umahe laka tingkate nang nduwur gendeng bae internetane dadine ora susah ruwed. . . PISS
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
Photo 
hmm... Q wis nyoba gawe wajan bolik. tp gagal. cz usb'ne ra kedetek.. tulisane usb not recon apalah.... jare c kabele kedawan tus ana maning cg ngemeng jalur aruse listrike kurang... trus jare yo ana cg bisa go nguatna ato menstabilkan arus listrik... tp keburu Q entonge akeh go alat" te trus tambah mumet dadine mandeg.......ngosekngosekngosekngosek

ya mbokan ana cg pan gawe go percobaan bisa hub Q... peralatan wis lengkap gari ngerakit trus myeting... arane di garap bareng men lancar..... sapa tau mbokan akeh wong bisa memecahkan masalah tersebut...PISS
NANG DUNIA KIE RA ONO SING RA ISO...
PASTI BISA!!!!



Reply
sip kang manfaate akeh ..
internet banter nemen Es Teh
Never pretend to be others, cause what you see is just a piece of their life, not the whole of their life (R. Imani ; 2011)
Reply
(05-07-2010, 07:15 PM)eL-habib Wrote: hmm... Q wis nyoba gawe wajan bolik. tp gagal. cz usb'ne ra kedetek.. tulisane usb not recon apalah.... jare c kabele kedawan tus ana maning cg ngemeng jalur aruse listrike kurang... trus jare yo ana cg bisa go nguatna ato menstabilkan arus listrik... tp keburu Q entonge akeh go alat" te trus tambah mumet dadine mandeg.......ngosekngosekngosekngosek

ya mbokan ana cg pan gawe go percobaan bisa hub Q... peralatan wis lengkap gari ngerakit trus myeting... arane di garap bareng men lancar..... sapa tau mbokan akeh wong bisa memecahkan masalah tersebut...PISS

adong modem pancen kayonge mbutuhna arus sing kuat jon, soale aku nyacak mbandingna modem karo wifi kabele esih nyandak dawa nggo wifi ketimbang modem. Kuwe kan komputere sing ora kuat aruse kaya gene nyong ya nggonong jon. . . mulane aku kabel e ora dawa - dawa. . .
Quote:BLOG : KENTOS.WEB.ID
FACEBOOK : http://facebook.com/amrikarisma
YM : amrikarisma
Reply
hoho...wajanbollic...
g semua Modem portable support m wajan bolic..karena beberapa usb modem g bsa di perpanjang dengan kabel gara2 lose power,,,tapi egin ana trik e ben ora lose power...

Xixi
zam_yusuf,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Mar 2010.
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)