Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PAMER hadwerrr Yuuukk!!
enyong malah ora pernah tha tutup, tutup CPUne ora pernah dipasang qeqeqe
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
mengko kelilipan laahh ... melasii oghh ...
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
dudu aku sing marahi um ichi ...

ak ra tau kaya kue oh Ngikik

kaeh um anim sing marahi nang pacebook ...
ngirim poto jeroan ...
tuli ayiep ya melu melu ... Ngikik maning

ak isine enggal pada baen anim ....
laka VGAne
muga muga ana sing glem donatur VGA aring ak Amin
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
nyonk ana kyeh VGA PCI, tpi mung 2MB ..gelem ..??? Xixi
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
(09-05-2011, 02:57 PM)ichijouji_ken Wrote: mengko kelilipan laahh ... melasii oghh ...

bahaya apa ora sih om adong ora ditutup? yanu PCne ng ruangan tertutup dadine jarang kena debu om.... Maksude apa?
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
coba dipikir .. ari misal'e lebune numpuk kandel mpe 1cm pimen?semisal ning kipas'e bae wes pimen??pastine muter'e ora benter kan?dadine pendinginan ora optimal ...
apa maning ari wes kandel nemen .. kna nggo nandur tauge .. Xixi
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
(09-05-2011, 05:15 PM)ichijouji_ken Wrote: apa maning ari wes kandel nemen .. kna nggo nandur tauge .. Xixiqeqeqe


.
.

this is my signature
.
.


Reply
lah daning mein vga pci Palu2nan
keh aku be ana vga agp 3 iji 16MB (voodoo 3dfx << uprut nemen), 32MB (nvidia riva tnt kapan ora salah ), karo 64MB (nvidia g-force 400 yen ora salah maning Ngikik )
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
idiiih uprut" kabeh vgane kena nggo samplong samplongan tok oh Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
jarene
Quote:sing penting kena nggo dolanan soliter Xixi
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)