Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
PAMER hadwerrr Yuuukk!!
[Image: hardware_2.jpg]

trit pamer kuda besi wes digawe saiki ganti trit pamer hadwer computer
sedulur-sedulur sekabehane, sing nduwe hadwer kaya PC, laptop, mos, monitor , de el el ..selain gadget yuh pada pamerrr, syarat'e mung siji tok .. hadwer'e deewweeekk ora usah isin-isin,arane bae pamen.. moga bae dadi bisa diwein saran sing apik ben hadwer'e tambah Josss







es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
nyong ora sombong dadine ora pan pamer Ngacir

Reply
aduh ng yanu kelas bawah sangat Duka cita

kye isi CPUne
kye dudu PCne yanu lho... tp yanu sing nganggo qeqeqe
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
lah kae sing ning laut apa kwehh???? Xixi
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
sing marahi pertama pamer hardware sing nang fb dadi mene ah Ngukuri batuk
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply
tuduna ogh bal wkek ente sing jarene biasa bae ben bisa dibahas ning kene dadi luar binasaa ... Es Teh
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
Ning umah ana PC purbakala jaman esih sekolah, prosesor 486! HD cuma 4gb! RAM mbuh maning kweh, laka ndean yah?

Kayane wis raib dink, ndean dikilokna ning si Jok

PC no 2 intel pentium 2, ram 128, HD 20GB, CRT 15", esih nongkrong ning gudang


Netbook cukup Lenovo 10 S3 :)
Reply
barang antiik kwee jonn .. potone gerd mene ogh .. Es Teh
es teh saiki Rp 1.500,-
pesbuk'e nyonk
Reply
melu2 bae wis sapa ngerti ana sing rela ndonasikna vga ati hd seri 57XX maring aku Xixi

jeroan dibeli terpisah Ngikik (Click to View)
lagi underclock Ngikik maning (Click to View)
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
wah jeroane pada bersih2 nemen sih?

aku komputer nggo ngazab jarang tak buka, kecuali ana masalah Nyengir

isine sawang tok

6tahun yang lalu regan 5 juta saiki 2 juta be ora payu
Tegur bila Salah
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)