Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(takon) cara mbobol password BIOS
#21
(03-06-2011, 11:38 AM)animcuwiru Wrote: kyeh kky nganggo software
download bae kyeh

CmosPwd
KillCMOS
software ne laka sing jalan

Reply
ya cara manual bae sing gampangan bongkar copot baterai cmos.e sing bateraine kembar kaya baterai jam apa nganggo jumper clear cmos Nyengir
yen ora ya telpon maring sing nduwe laptop sedurunge password bios.e apa :joss"
bersamamu itu sangat menyenangkan ^_^
Regards
animcuwiru

Reply
Nganggo hbc bae. Dijamin jebol,coba golet ning gugel
Tegur bila Salah
Reply
#24
goletna ohhhh.....ora paham keh Ngikik maning
Reply
Koneksine lagi mbrebet nemen,kie be nganggo hape tok
Tegur bila Salah
Reply
yen Laptop kue beda garo PC, mobo ne laka batre cmos at jumper reset...
paling bisane di akali go sofware at ganti IC ng mobone....
soale aku mbien pengalaman ning harco kaya kue....sekian
nggo apa pinter tapi nggo dewek tok........
Reply
durung solved joon? Ngukuri batuk
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
#28
durung...les oh.... carane pmen ? Ngikik maning
Reply
coba len go trik kiye mbokan bisa...

cara ngereset'e
- Buka Dos Prompt c:\> Ketik DEBUG Enter
- Muncul Tanda(-) pada DEBUG prompt ketik : o 70 2e Enter
- Tampil pada debug prompt -o 70 2e Enter
- Ketik o 71 ff Enter
- Ketik Q Enter
selesai.....
nggo apa pinter tapi nggo dewek tok........
Reply
(01-06-2011, 08:55 PM)Okky_hatake Wrote: keh um...critane mbien laptop ku bar tak service....tapi ora ngerti jebulen bios ne di password...mbeke ngutak ngatik kue soale...lha pan tak parani tukang serpice jebule wes pindah...lha trus kie mbuka pasworde pmen ? ngosek ana sing ngerti carane ora ? Ngukuri batuk

Sing pertama2 merk Laptope Apa ?

1. Nek Toshiba apa Lenovo sing keluaran dibawah 2010 biasane Biose tersambung karo komponen lain...biasane Wifi,aku sering bongkar laptop toshiba kebanyakan ya kuwe di copot kabeh disit...baterai, wifi, karo komponen liyane...terus dijarke bae sekitar 30 menit terus pasang maning...biasane langsung biose wis laka....

2. Nek tetep ora bisa..berarti laptope wis ngenggo bios model anyar dadine cara suwe ora bisa..

3. Nek Acer enyong pernah coba ana sing pada kayak nduwur...tapi kebanyakan ora bisa..

4. Merk liyane ya pada bae..akeh sing ora bisa...

5. Akeh Teknisi Laptop sing ora wani buka bios, mergo wedi nek engko rusak. pasti jawabane..ora bisa....

( Pengalaman Pribadi bukani Laptop / ndisit sering dodolan laptop second )
Serdadu...Pancen Oye...Wong Tegal Pasti Oye...
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)