Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
no pik howak
[Image: 297797_2131930294106_1121485033_31819217...3972_n.jpg]


[Image: 297797_2131929654090_1121485033_31819214...1579_n.jpg]



sukrad karo bule rakwid
road to
6666th
Reply
#2
Donge bulene kon madep oh..

kuwe sukrad ngekek ningapa Ngikik

jaba dudu aku,ya koen oh sing mbangun tegal ^^
Reply
cuklad wis poto keren2 kamen bule eh ternyata. sepatune selen, siji abu abu siji ne abang Ngikik maning
"PENGALAMAN KUWE GURU PALING APIK, TAPI GURU SING APIK DURUNG TENTU BERPENGALAMAN"
Reply
kok bule gak ngajak pak le? Mendem
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
kiye Bule sapa ya? sering liwat serayu his dang sore.
andri_1801,ngarasa bangga dadi member Forume Wong Tegal lan Sekitare sejak Oct 2010.
Reply
(25-10-2011, 09:23 AM)Dwi Murdiartono Wrote: cuklad wis poto keren2 kamen bule eh ternyata. sepatune selen, siji abu abu siji ne abang Ngikik maning

kuwe seni tonk Nyengir
tuku sing kaya kuwe nang toko ya laka

(25-10-2011, 10:58 AM)andri_1801 Wrote: kiye Bule sapa ya? sering liwat serayu his dang sore.

ngekose emang daerah kononan um Nyengir

bening owya rakwid
WAR WER HAD JUST BEGUN


Ente nyamplong watu, ente tak samplong kembang.
Lan tak pastikna pote melu kegawa
Reply
lanang apawadon sih?
ben dawa
Reply
sekang poto 2 wes nunjukna wadon ketone Ngikik
sing pengen send KLEPON / klik SUWUN monggoh
sing pengen send SENDAL kudu ana alesan sing pas
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)