Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
USB 3.0 pan didalah neng HP karo Tablet
Port USB 3.0 pan diluncurna nggo smartphone karo tablet akhir tahun apa awal tahun ngarep.
Smartphone dan tablet mungkin akan mendapatkan port MicroUSB didasari nganggo teknologi USB 3.0 ben pada karo ukuran cilik seka perangkat, jarene Rahman Ismail, kepala teknologi USB Implementers Forum selama pameran dagang CES neng Las Vegas.

Port sing bisa ngirim data luwih cepet antara perangkat mobile dan perangkat host seperti PC, beberapa di antaranya sudah memiliki port USB 3.0. Kecepatan transfer data sing bisa ditransfer anjog 100 megabyte per detik, atau sekitar 800 megabit per detik (Mbps). Port mobile saiki esih nganggo USB 2.0 sing luwih tua, terus luwih lemot.

Tapi, USB 3.0 kecepatan transfer nggo samrtphone luwih lemot saka kinerja sing asline USB 3.0 neng PC, sing anjog 5Gbps (gigabit per detik).

Tapi mentransfer data nganggo teknologi USB 3.0 kiye kudu nduwe daya luwih akeh, sing ora cocok nggo perangkat mobile.

ngko deyan tah betere dayane digedeni maning ben bisa nganggo USB 3.0 nggo HP yah Ngikik

sumber
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame
Reply
#2
tapi manfaate akeh izz nganggo usb 3.0 krasa dong ngopi file" gede, wis tek coba neng lektop kacek adoh nemen karo usb 2.0 Ngikik
Reply
enyong ng laptop be ora pernah dinggo qeqeqe
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply
Quote:beberapa di antaranya sudah memiliki port USB 3.0. Kecepatan transfer data sing bisa ditransfer anjog 100 megabyte per detik, atau sekitar 800 megabit per detik (Mbps)
maksude pimen kiye um ? Mikir

wah joss nemen kuwe, linuy be 40 Mbps pa maning nggo kuwe, 1 Jana per detik mbuapa Guling-Guling
Yen ana Panulisan sing ora sopan nyong njaluk pangapurane.
Reply
dibongkar bisa ora ya lektope, dalahi 1 slot USB 3.0 Ngikik
........::::::::::Threading Motivator ::::::::::........
Reply
@waduk kan arane be up to brarti ora anjog 100 Mbps terus owh Ngikik
Facebook
INVISIBLE ora ngaruh karo rame/sepine forum tapi dopokane sing gawe rame
Reply
(12-01-2012, 10:33 AM)wadukepor Wrote:
Quote:beberapa di antaranya sudah memiliki port USB 3.0. Kecepatan transfer data sing bisa ditransfer anjog 100 megabyte per detik, atau sekitar 800 megabit per detik (Mbps)
maksude pimen kiye um ? Mikir

1 BYTE = 8 BIT

mbingungi terutama para penyedia jasa internet, seringe nganggo satuan BIT padahal adong download atau browsing dll satuan datane BYTE, mulane aja heran adong paket internet 384kbps ( kilo bit persekon ) downloade mung sekitar 40-50 KBps ( kilo Byte persekon)... kwe pada bae... CMIIW ampunnnnnn
"Orang sukses adalah orang yang dapat menghasilkan uang lebih banyak daripada yang istrinya habiskan"
pesbuke enyong
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: 1 Guest(s)